Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bevállalnátok ezt, vagy ez már túl bizarr lenne számotokra?
Figyelt kérdés
A férfi mellének, mellbimbójának szájjal történő izgatásáról lenne szó. Nyalogatás, puszilgatás, finom harapdálás, a mellbimbó szopkodása stb.2021. szept. 6. 00:19
1/11 anonim válasza:
Ebben semmi bizarr nincs, sőt mitöbb, izgató.
2/11 anonim válasza:
Magamtól biztos nem csinálnám, és nem is nagyon vonz, kicsit talán tényleg bizarr. De végülis ha mindnen más rendben van, szerintem ez még beleférne, ha a páromról van szó.
4/11 anonim válasza:
Minden alkalommal csinálom magamtól is, nem találom bizarrnak.
7/11 anonim válasza:
Ebben mi a bizar?
Simán bevállalnám, sőt már volt is ilyenre példa.
9/11 anonim válasza:
Mi a bizarr ebben? Ahogyan a nők esetében, úgy a férfiak számára is lehet erogén zóna a mellbimbó. Bár egyik nem esetében sem fix, hogy jó érzést kelt a bimbó izgatása.
Aki erre azt mondja, hogy fura, vagy bizarr, attól megkérdezném, hogy az anális szex, a “kaki-szex”, a lábfétis, stb minek számít?
10/11 anonim válasza:
Semmi bizarr nincs benne. Én szeretem csinálni. A párom eleinte óckodott tőle, aztán idővel nagyon megtetszett neki és igényelte hogy ingereljem a bimbóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!