Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hossz vagy a vastagság a fontosabb?
Figyelt kérdés
Az a jobb ha átlagnál hosszabb és átlag vastag,
vagy átlag hosszú és átlagnál vastagabb?
Átlag hossz: 15 cm
Átlag vastagság: 4 cm
(ha jól tudom)
2021. szept. 5. 19:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem jobb ha vastagabb picit
2/9 anonim válasza:
Nekem is inkább a vastagabb jobb...
3/9 anonim válasza:
Vastag. A 15 cm hossz pont elég, de ha lehetne, a 4cm-esnél kicsit vastagabbat választanék.
28N
4/9 anonim válasza:
Vastagság. Nekem egy 15-16-17 centi tökéletes, hozzá egy 5 centivel.
6/9 anonim válasza:
A vastagság fontosabb mint a hossz.
7/9 anonim válasza:
Ha mindenképp választanom kéne, akkor a vastagabbat szeretném
De ha a szívemre hallgatok, akkor azt szeretném, h vki végre tudja normálisan használni!!!
8/9 anonim válasza:
Az fontosabb hogy kihez tartozik... szóval felesleges méregetni mert a nők NEM ez alapján választanak kivel bújjanak ágyba. Ha meg már ott vagy akkor domboríts olyat azzal amid van hogy ismételni akarják. Egy 20-ast is tudsz bénán használni meg egy 14-est is úgy hogy azt mondják utána húúúúúúúúúúúúú.
9/9 anonim válasza:
Az en farkam 16 cm hosszu es vagy 5,5 vastag. A csajoknak eddig nagyon bejott, latvanyra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!