Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez? Az a hobbim hogy csajokat nyalok ki, minden héten 2-3 új lánnyal találkozok. Csak kinyalom őket és ennyi. Nem akarok viszonzást és szexet, bár időnként ez is létrejön. De főleg a nyalás érdekel.
Igazad van hogy vannak ott kúrvák is, de a legtöbbje az normál szingli csaj és akar pénzkiegészítést magának.
Ezek nem hivatalos kúrvák akik a "rosszlányokon" vannak, hanem csak kicsit kúrváskodnak :)
Mibe kerül egy ilyen csaj. elkezdett érdekelni a dolog.
Amúgy a kérdésedre válaszolva ez miben más mintha rosszlányokról vennél párat?
Kedves kérdező, értem, hogy ezek nem a rosszlányos kurvák, hanem az amatőrök, akik, ahogy írod csak egy kis zsebpénzt akarnak, de hány faszi van rajtad kívül aki csak egy kis zsebpénzt ad nekik?
Akkor mi a különbség?
Komolyan nem értem, de ahogy látom, többen vagyunk ezzel így🤔🤔
15-25 ezer között van, s csak a nyalást tartalmazza, 60-90 perc beszélgetéssel együtt. En ezt szoktam.
Ha más is van, akkor lehet ez 20-50 között is egy alkalom.
Abban más hogy nem unottak, és nem napi 4-5 pasit fogadnak, hanem ezeknek van normál munkájuk. S még élvezik is az erotikát, ők is keresik a kalandot :)
"ez nálunk nem legális"
De igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!