Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vegigmertek egy not, miutan a szemebe neztek, az jelent valamit nektek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 20:17
1/9 anonim válasza:
Napi tizedik "mit jelent ha a pasi végignéz" kérdés, köszönjük.
2/9 anonim válasza:
Igen, azt hogy szeretném magam alatt tudni.
3/9 anonim válasza:
Az jelenti, hogy épp azt gondolom, hogy a szemébe lőnék.
4/9 anonim válasza:
Ha egy pasi megnéz, az azt jelenti... Hogy megnézett.
5/9 Noren1989 válasza:
Ma 3at néztem meg így, az egyikről az jutott eszembe, h de formàs vàdlija van. A màsodiknak baromi aranyos arca volt, meg megnéztem, h a nude körömlakkja kissé lepattogzott. Az utolsó szimplàn csinosan volt felöltözve, az keltette fel a figyelmem.
És igen, mindet tizedmàsodperc alatt le is vetkőztettem fejben.
6/9 anonim válasza:
Ja azt hogy végigmértem, ahogy az utcán kb. 50 nőt aki szembe jön velem és csini. Most nem'tom hogy ugyanaz az ember írja ki naponta 10x ugyanazt a kérdést, vagy tényleg ennyire bizonytalanok az emberek magukban és nem tudják hogy a szexuális rovat nem a tini kategória???
7/9 anonim válasza:
Én általában olyakor arra gondolok, hogy vajon lenyeli vagy kiköpi miután a szájábaélvezek.
43F
9/9 anonim válasza:
Igen, általában azt, hogy tetszik nekünk.
Én először keresem a szemkontaktust - vagy legalábbis az arcát nézem meg -, aztán a testét is, ha tetszik persze.
Megmondom őszintén sosem tartozik az első gondolataim közé a szex, sokkal inkább gyönyörködöm a nőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!