Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori hogy valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy valakit izgat(Nők közül) az alárendeltség?

Figyelt kérdés
Az előző párom kifejezetten sub volt ilyen téren én előtte még nem csináltam ilyeneket szerette kifejezetten a megalázást ha felpofozzák folytogatják kikötözik leköpik vagy a szájába utána pedig kiviszik és a végén még leis vizelik mondjuk az arcáról az anyagot. Ezelőtt nem gondoltam volna hogy engem érdekel az ilyesmi de az az igazság hogy nekem is megtetszett valamilyen szinten és néha úgy jó lenne egy ilyen vadabb együttlétet is létesíteni csak nyílván ismerkedéskor nem lehet ezzel kezdeni akik valamilyen szinten igénylik sokan vannak de kevesen akik úgy igazán. Köztetek van olyan akinek bejön az ilyesmi? Vagy ez ritkaság?

2021. szept. 4. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Én sub vagyok, de barátnőim közül senki másnak nincs ilyen hajlama. Max egy kis nyakfogás hajhúzás magabiztos irányító férfi stb ezek szinte mindenkinek bejönnek, de ettől még nem lesz senki sub

N

2021. szept. 4. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Ja és az összes partneremtől azt hallottam vissza, hogy inkább a barátnőm típusú lányokkal találkoztak, olyannal mint én nem nagyon. Volt aki tudta is értékelni, hogy engem végre lehet 'nyúzni':D
2021. szept. 4. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Én sub mazo vagyok. És nem a csak hajhúzós kéz megkötözős féle.

Nem ismerek a környezetemben más nőt aki ilyen.

2021. szept. 4. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az eddigi női partnereim többsége kedvelte ha kicsit alárendelt volt. De egyik sem volt kifejezetten sub akit csak az izgatott fel ha teljesen alárendeltként van kezelve.
2021. szept. 4. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Domináns férfi és a BDSM-ben jártas vagyok. Rengeteg nő az mármint szubmisszív, csak a megfelelő partner kell hozzá és hogy kihozza belőle. Jelen pillanatban szabad vagyok és keresek egy szubmisszív nőt. Akit érdekel írjon!
2021. szept. 4. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Én két ilyen Növel is voltam eddig életemben akik ezt imádták élvezték,azóta se találok megint,legjobb idök voltak.Persze volt egy jó pár aki azt állitotta magáról hogy ö sub beállitottságú,de ez kimerült abban hogy szerette az enyhe elfenekelést meg a hajhúzást..persze ebbe semmi sub hajlam nincs szerintem..az egyik azt mondta magáról hogy ö perverz sub fajta,gondoltam akkor mehet a buli,közben ahogy erösen lucskosra ujjaztam,arcon köptem és kapott egy pofont,de még csak nem is nagyot,és ott lett vége,mert én mit képzelek hogy leköpöm meg felpofozom ö nem egy kutya😂aztán megsértödve el is viharzott én meg voltam mindenféle eröszakos perverz állat😂Kedves voltam elötte vele stb,de hát ha ilyet mond,illetve átbeszéltük elötte akkor nem tudom,lehet hogy rózsaszin kis plüssnyuszival kellett volna simogatnom öt😀

Szóval elég ritka az a Nö aki ezt vallja magáról és még élvezi is,nehéz találni sajnos...

40/F

2021. szept. 5. 07:43
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Én is sub (nő) vagyok, de az ilyen alázós dolgok pl egyáltalán nem vonzanak. Hozzám hasonlót a környezetemben csak egyet ismerek.
2021. szept. 5. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Minden nőt izgat ez. Nem kellenek ezek a hülye szavak!
2021. szept. 5. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
#3 a mazo nők tényleg elég ritkák sajnos... :)
2021. szept. 6. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
nekünk úgy van h a pasim a domináns én meg szubmissziv. nekem ez természetes.
2021. szept. 27. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!