Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy valakit izgat(Nők közül) az alárendeltség?
Én sub vagyok, de barátnőim közül senki másnak nincs ilyen hajlama. Max egy kis nyakfogás hajhúzás magabiztos irányító férfi stb ezek szinte mindenkinek bejönnek, de ettől még nem lesz senki sub
N
Én sub mazo vagyok. És nem a csak hajhúzós kéz megkötözős féle.
Nem ismerek a környezetemben más nőt aki ilyen.
Én két ilyen Növel is voltam eddig életemben akik ezt imádták élvezték,azóta se találok megint,legjobb idök voltak.Persze volt egy jó pár aki azt állitotta magáról hogy ö sub beállitottságú,de ez kimerült abban hogy szerette az enyhe elfenekelést meg a hajhúzást..persze ebbe semmi sub hajlam nincs szerintem..az egyik azt mondta magáról hogy ö perverz sub fajta,gondoltam akkor mehet a buli,közben ahogy erösen lucskosra ujjaztam,arcon köptem és kapott egy pofont,de még csak nem is nagyot,és ott lett vége,mert én mit képzelek hogy leköpöm meg felpofozom ö nem egy kutya😂aztán megsértödve el is viharzott én meg voltam mindenféle eröszakos perverz állat😂Kedves voltam elötte vele stb,de hát ha ilyet mond,illetve átbeszéltük elötte akkor nem tudom,lehet hogy rózsaszin kis plüssnyuszival kellett volna simogatnom öt😀
Szóval elég ritka az a Nö aki ezt vallja magáról és még élvezi is,nehéz találni sajnos...
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!