Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nehanyan miert csinaljatok ezt? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehanyan miert csinaljatok ezt? L

Figyelt kérdés
Mar legalabb 3x ezt megfigyeltem. Hogy pasik akar akkor amikor szembe jonnek velem utcan, akkor oda neznek a nadragomra. Ebbol mondjuk 1x asszem edzo legginsben voltam, az meg oke (bar ott sem vagott be vagy ilyenek), de farmerban miert? Raadasul eleg feltuno is, mert elotte a szemembe neznek ilyenkor.
2021. szept. 4. 14:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17%

Hallod mostanság többször mentem edzőnadrágban utcára (éljen a teógerség✌🏼) és ugyanezt figyeltem meg, hogy rohadt feltűnő hogy sokan megnézik a puncim. Nagyon kellemetlen és illetlen dolog szerintem és mindig figyelek hogy ne vágjon be a nadrág, de így is megnézik. Nagyon szánalmas. Ahelyett hogy a fejem bámulná így..

Gondolom azért csinálják, mert egy bunkó kiéhezett szerencsétlenek. Aki nem az, az nem bámulgatja nők pináját az utcán

2021. szept. 4. 16:27
 22/23 anonim ***** válasza:
84%

21,

Szeretnék tisztába tenni két dolgot!

1, nem a puncidat nézi meg senki, hanem az ágyékod formáját. (mivel tapadós, szűk anyag takarja a nemiszerved, a puncidat ugye senki nem látja, de az anyag és a szabás miatt a ruha patent módon felveszi az ágyék formáját, ami szép íves, az agy a szimmetriát keresi, és ezt többnyire vonzónak is találja. így működik az evolúciós pszichológia, másként kihalnánk, ugye. úgyhogy ebben az ég világon semmi illetlenség nincsen)

2, egymás fejét azért szokták nézni az emberek, ha érzéseket, hangulatot szeretnének leolvasni a másikról.

+1, Szánalmas az, ha valaki tudás nélkül ilyen minőségben ítélkezik.

2021. szept. 4. 17:33
 23/23 anonim ***** válasza:
41%
Talán akkora tevepatát hordasz, hlgy az utca túloldaláról is látszik.
2021. szept. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!