Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor megláttátok először az első párotok péniszét, mi futott át az agyatokon?
Figyelt kérdés
Kisebb, vagy nagyobb volt, mint gondoltátok? Hány évesek voltatok?2021. szept. 4. 14:15
1/13 anonim válasza:
Sok mindenre gondoltam csak arra nem kicsi, vagy nagy.
3/13 mantis religiosa válasza:
Tényleg, mi jár ilyenkor a lányok/nők fejében?
6/13 anonim válasza:
Az első pasi akivel elvesztettem egy nagyon szép péniszű pasi volt. Kb 18 centis lehetett. Ami először átment rajtam h ez majd h fér be. Hát kínkeserves volt mire be ment teljesen. Sajnos genetikailag is nagyon szűk vagyok
8/13 anonim válasza:
Az hogy már ideje volt, rá akartam tenni a számat egyből, és megkérdezni hogy van-e nála óvszer, de tudtam hogy béna vagyok és biztos nem esne neki jól, szóval nem mertem.
9/13 anonim válasza:
én be akartam kapni egyből, és ezt meg is tetetem.
10/13 anonim válasza:
"Hogy francba fog ez beférni? És még mozogni is fog bennem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!