Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg a személyisége a pasasnak amióta összejárunk?
Figyelt kérdés
Nehéz természetűnek ismertem meg annó. Aztán úgy hozta a sors, hogy lefeküdtünk, bár már korábban is éreztük, hogy valami van a levegőbe. Azóta viszont kicserélték, kezesbárány lett.2021. szept. 4. 10:43
1/12 anonim válasza:
Mert most van a behálózási időszak. Majd ha már beleszerettél megint bunkó lesz. :D
2/12 anonim válasza:
Szerintem csak jobb az élete, hogy van mellette valaki, és ezt váltod ki belőle. Amíg nekem is volt, belőlem is ezt hozta ki. Pedig egyébként egy nyomorult szar ember vagyok.
3/12 anonim válasza:
Vagy csak a négy fal között el tudja engedni magát. Az egyik kollégám mondható hasonlónak: a munkahelyen a gátlásai miatt, egész nap a sok ember között irritálva érzi magát amit flegmaság és nehezen megközelíthetőség mögé rejt. A lakásán iszogatva, szűk baráti körben meg egészen kiegyensúlyozott, mint akit kicseréltek.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, ő most mindig mindenhol kezesbárány lett, ha éppen nincs szex akkor is.
2021. szept. 4. 11:04
5/12 anonim válasza:
Nálam akkor álltak be ilyen változások,amikor egy kapcsolat hatására kiegyensúlyozott lett az életem.
6/12 anonim válasza:
Kérdező, és így már unalmas lett, úgyhogy gondolom dobni is fogod. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem, épp ellenkezőleg. Remélem benne is elindult valami, és azért változott meg.
2021. szept. 4. 13:48
8/12 anonim válasza:
Létezhet ilyen, de a legtöbb csaj aki a bunkót próbálja megszelidíteni és sikerül onnantól ki is száll mert már nem az a megszelidíteni akart bunkó. :)
9/12 anonim válasza:
Csak lement a gci az agyáról. Tipikus viselkedési forma, azoknál, akik rég vagy még nem keféltek. A punci ereje határtalan.
10/12 A kérdező kommentje:
Volt partnere előttem.
2021. szept. 4. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!