Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha szopásnál ráhúzzák a fejeteket a péniszre?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 08:16
3/11 anonim válasza:
Nem, kösz, nem akarok megfulladni.
4/11 anonim válasza:
Nálam kapcsolatot kizáró ok, ha megpróbálja! N
5/11 anonim válasza:
Szeretek orálozni, a spermával sincs semmi bajom, viszont ez a "ráhúznak" dolog nálam a totális vészféket jelenti. Kb. 2 hétre elmegy a kedvem az egész szextől...
6/11 anonim válasza:
Ha finoman, érzékkel csinálja, és nem erőszakosan, akkor igen.
7/11 anonim válasza:
Kövezzetek meg, nem érdekel, de én szeretem.
8/11 anonim válasza:
Nem. Simogathat, de nem húzhatja rá a fejem. Igaz nem is 12 centis a mérete, van az a szint, aminél figyelni kell, e nem húzhat rá csak úgy.
9/11 anonim válasza:
Nem, egyenesen taszító dolog ha próbálja puncinak használni a fejem. Nem vagyok tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!