Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, baleknak vagy bolondna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, baleknak vagy bolondnak tartanátok egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, már randiztok és a kémia is működik köztetek.

Jól halad az ismerkedés, mire egyszercsak azzal áll elő, hogy szívesen anyagi alapokra helyezné a kapcsolatotokat, amennyiben egy kérését teljesíted érte cserébe.

A kérése az, hogy minden egyes áldott nap harisnyát hordj. Télen, tavasszal, ősszel, mindig. (nyáron csak otthon, előtte kell viselni, kint a melegben nem)

Őrültnek tartanátok, vagy kihasználnátok, hogy a szexuális vágyai irányítják?😀😀

2021. szept. 3. 23:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen kémia is lenne már köztünk, én sokkolódnék, hogy egy ilyen hülyére pazaroltam az időm, és többet szóba sem állnék vele.
2021. szept. 4. 00:26
 12/25 A kérdező kommentje:

8 ezen besírtamXD

9! Ez biztosan így van? Hol találtál róla információt? (nem az anyagi támogatás részről)😂

2021. szept. 4. 00:27
 13/25 anonim ***** válasza:
Van combfix is... kényelmesebb, mint a harisnya.
2021. szept. 4. 00:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát megdöbbebbék, hogy ennyire rosszak voltak a megérzéseim, hogy egy ilyen bolondot fogtam ki. Mi az, hogy anyagi alapokra egy kapcsolatot, feltételekkel? Nem vagyok bérelhető, nem szolgáltatást nyújtok. Olyannal költözök össze, akit szeretek. Nem olyannal, aki elmebeteg, és csak a beteges játékaira kellek.
2021. szept. 4. 01:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Helyezze anyagi alapokra a kedves mamáját, a harisnyáival együtt
2021. szept. 4. 07:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"nyáron csak otthon, előtte kell viselni, kint a melegben nem)"

Ha nyáron kint 30 fok van, akkor nálam a lakásban kb. 35 fok.

Évszaktól függően szívesen hordok szoknyát, ruhát harisnyával, de akkor sem egész nap, és soha nem hordanék folyton nejlon harisnyát. Se nem egészséges, nem kényelmes.

Ha valaki előállna azzal, hogy pénzt ajánl ezért, vagy bármi másért cserébe, akkor ott véget vetnék az ismerkedésnek.

2021. szept. 4. 07:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én bár eleve nem vagyok nő de szerintem nagyon rossz irányból tekintesz erre az egész dologra. Írtad hogy randiztok és van kémia,szóval gondolom egy rendes párkapcsolat kialakítása volna a kitűzött cél,viszont egy lyen kapcsolat nem pénzről szól hanem érzelmekről. Ha az egyik fél pénzt kínál a másnak valamiért cserébe az olyan mintha nem is lennének együtt,egy idegennel csinálhatsz ilyet de a pároddal akivel ELVILEG szeretitek egymást és már csak pusztán szeretetből és tőrődésből is igyekeztek minnél több mindent megtenni egymásért,na vele nem.

Én is néznék bután ha hazajönne a barátnőm és a zsebembe tolná a 20 ezrest hogy na akkor mostantól minden délután szeretné ha kinyalnám. A válaszom az lenne hogy elég lett volna ha szépen megkér...

Ugyan ezt tudom mondani neked is. Mélyüllj el eléggé a kapcsolatodban és ha már effektíve jártok egymással,akkor lehet elkezdeni szépen módszeresen bevezetni hogy kinek mire van igénye.

2021. szept. 4. 08:19
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Ennek a faszinak soha nem lesz kapcsolata...
2021. szept. 4. 08:49
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
Ezek után minden kapcsolatot megszakítanék vele.
2021. szept. 4. 08:51
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Ehez nem szükséges az anyagi dolgokat elovenni.

Nekem a barátnőm tudja, hogy szeretem a harisnyát, combfixet és mindig itthon abvan van.

Ha főz, takarít, stb.

Mindig rendel színes, többfajta mintázatú anyagú combfixeket.

Az utcán, ha szoknyát vesz fel akkor is harisnyával, ha együtt megyünk valahova.

Neki nem teher.

De eddig semelyik kapcsolatomban nem volt ez gond.

Mindenkinek vannak vágyai, fétisei.

Volt több egyejszakas partnerem us, akiknek el mondtam az elején hogy jó lenne ha felvenné.

Mindig a kedvemben jártak.

Nyilván én sem hanyagoltam el őket és megkapták amire vágytak az ágyban.

Ha normális vagy és normálisan át tudod adni, akkor minden megoldhato.

Nem ugy mint egy beteg állat aki harisnyara hokizik... ;)

2021. szept. 4. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!