Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szaga lehet a nejlonharisnyának? Ami lányokon van mondjuk jó pár órája, éreztétek már?
Igen az ölembe voltak a lábai.
Plusz igen szoktam szagolgatni mivel lábfétises vagyok és párom ezt elfogadta és tetszik neki.
Én is szívesen szagolgatnám egy csinos lánynak az illatos harisnyás lábát, de eddig még nem volt ilyen. Irigyelem akinek már volt ilyen.
A barmozók meg eltűnhetnek innen :)
12: Nem semmi, jól tolod xD Az jó ha elfogadta. Nekem nincs lábfétisem, néhány csaj ha harisnyában van tud esetleg izgatni, de csak ha nejlon és abból is inkább a barna. Én nem igazából fétisként, inkább csak kíváncsiságból szagolnám meg.
Mindkettőtök: Várjatok csak azt mondjátok illat? Már hogy lehet illatos egy láb, főleg mondjuk harisnyában, nem szag? Más is mondta hogy elvileg elég büdi azért. Vagy lehet ez is olyan dolog hogy valakinek kellemes szag?
Ha ez izgat és ráadásul szép a lány akkor igen illatként értelmezi az agyad, s feláll ugyanúgy a farkad :)
Nekem is van ebben pozitív élményem, tapasztalatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!