Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti is nehezebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti is nehezebben élveztek el ha nagyon be vagytok piálva?

Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nagyon bepiálva lenni. De ha iszom egy keveset akkor az nem szokott negatívan hatni a szexre.
2021. szept. 2. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Én kívánósabb vagyok az italtól és jobban élvezem a szexet.
2021. szept. 2. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Speciel nekem könnyebben megy, mert sokkal jobban feloldódnak a gátlásaim, valahogy jobban át tudom adni magam, nem törődök azzal hogy hogy nézek ki izé ecet hanem csak a szex számít és a másik. Drogoknál ez még intenzívebben jelen van, de alkoholnál is. Alapvetően elég nehezen megyek el, de a legjobb szexek ilyen állapotban történtek:D ciki vagy sem, nekem sokat tud segíteni. Nyilván a cél, hogy ezek nélkül is ilyen tudjak lenni, de ezen sokat kell dolgozni pszichésen

Mellesleg a férfiaknak szerintem azért okoz nagyobb nehézséget, mert a péniszt fel kell pumpálni vérrel, de az alkohol értágító hatású, na meg csökkenti a nemi hormonok szintjét is a vérben, meg szerintem az agyban is okoz valamiféle átmeneti zavart, ami miatt nem jutnak el a megfelelő ingerek ahova kell (sry nem vagyok orvos így tudom megfogalmazni:D)

Mivel az alkohol dehidratációt okiz, ha nem iszol sok vizet mellé, kevés lesz a nyál illetve hüvelyváladék is. Ez nálam is sokszor előfordult

N

2021. szept. 2. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Szia, fiúként írom, hogy a nők sokkal jobban ráhangolódnak a szexre minimális ivás után. Viszont ha túl sok a pia, akkor esélyes, hogy rossz vége lesz a szexnek.
2021. szept. 2. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon durván nem szoktam berúgni. Ha iszok valamennyit, kicsit be is csiccsentek, én jobban kívánom a szexet, talán könnyebben is megyek el.
2021. szept. 2. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Tegnap kicsit iszogattunk a párommal, majd utána szexeltünk. Tehát működik.
2021. szept. 2. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor a csajoknál ez másképp van. Nagyon bepiálva nekem feláll, max kicsit puhább mint máskor, de általában szerencsére olyan mint alapból, viszont elélvezni nem tudok, tehát elég zavaró tud lenni :/
2021. szept. 2. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Én nem is tudok.
2021. szept. 2. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kívánósabb vagyok, viszont a több pia nehezebbé teszi az orgimat
2021. szept. 2. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!