Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kinek milyen most az intim területe?
Most teljesen sima, ami úgy történt hogy ma reggel felkeltem, végigsimítottam, kissé borostásnak találtam. Beálltam a zuhany alá, jó sok habot csináltam, olyan kellemes sikamlós lett minden, aztán fogtam a borotvámat és gyönyörű simára borotváltam. Mindenütt: domb, ajkak, popsi. Teljesen belebizseregtem, ahogy puha törölköző végigsiklott a lábam között. Muszáj volt újra megérintenem. Képtelen voltam ellenállni hogy ne jàtszak egy kicsit magammal.
Alig telt el egy perc mikor észrevettem, hogy az ajtóból a barátnőm figyel és a nadrágjában jár az ő keze is. Berántottam a fürdőszobába és mielőtt bármit mondhatott volna, megcsókoltam.
Vad smàrolásba kezdtünk, gyorsan levetkőztettem, lefektettem a fürdőszoba szőnyegre, átvettem felette a lábamat és 69-es helyzetben főlé másztam. Egymás csiklójára tapadt a szánk és hangosan nyögtünk a kéjtől. Nyelve ide-oda ficánkolt a kopasz puncimon, alig tudtam lépést tartani vele. Óriási orgazmus rázott meg mindkettőnket, majd feltápákozkodtunk, egy szenvedélyes csókkal saját nedveinket is megkóstoltuk egymás ajkairól.
Imádom az iskolakezdést, mondta a lakótársam. Alig várjuk hogy hétvégén ismét összeálljon a leszbi klub és egy közös borotválkozással vegye kezdetét az év első orgiája. Mindenki teljesen ki van éhezve tavaly óta és az újakat ugyancsak be kell avatni a leányszövetségbe. Nagyon finom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!