Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért nem kedveli a megbízható, rendes fiúkat?
1,2,3: 100%, hogy pasik XD
Megsúgom: majdnem minden lány/nő a megbízható, jó embereket kedveli, keresi, vágyik utánuk. De olyan, hogy "rendes" nem létezik; ezt a jelzőt a gyenge, megalkuvó, konfliktus-kerülő egyének aggatják magukra.
Ezt nézd meg, talán kinyítja a csipád: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM
Fiatalság,bolondság!
Kell a tanuló pénz, aztán sok emberkének megjön az esze....
Ilyenek vagyunk.
#6: 😂❤️
Kérdező, én azt tapasztaltam, hogy az ilyen srácok annyira visszafogottak, hogy 2 évig ülnek melletted a suliban, mire elhívnak randizni. Vagy a másik hogy nincs bennük szenvedély, szexben se nagyon. Mindent annyira aranyosan jól kedvesen akarnak csinálni, hogy elveszik a spontaneitás, az izgalom. Plusz ahogy eddig láttam nincs is sok tapasztalatuk a szexben se.
Persze vannak kivételek, csak én ilyenekkel találkoztam eddig egyedül. Én viszont elég szenvedélyes, tüzes nő vagyok, főleg ha szexualitásról van szó, szeretem a keményebb bdsm et is. Én még sosem kaptam meg a domot egy ilyen rendes aranyos fiútól. Biztosan létezik, remélem létezik, de sajnos még sosem láttam eddig ilyet. Pont emiatt nem ismerkedem igazán, mert tudom hogy rendes férfit szeretnék, aki úgy szétkefél hogy a nevemet is elfelejtem:D ilyen meg nincs sajnos. Úgyhogy marad az egyedüllét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!