Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem működik a barátomnak, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem működik a barátomnak, és azt mondja, hogy azért mert ideges és stresszes, ilyen létezik?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

"én nem vagyok elég szép"

Szerintem pont hogy elég szép vagy, én legalábbis akkor izgulnék ennyire ha álmaim nője állna velem szemben és félnék hogy nehogy valami félresikerüljön vagy kiábrándítsam valamivel stb. Persze nem így tudatosan, de általában mindkét nem akkor van zavarban ha a másik fél tetszik neki.

Plusz ha nem tetszenél neki valószínű össze sem jöttetek volna.

Lehet hogy van benne stressz, szorongás a korábbi sikertelen próbálkozások miatt is, próbálj nem azokról beszélni vele, inkább oldd valahogy a hangulatot. Szokták mondani hogy segít ha nem tervezitek el előre, mert akkor rá lehet feszülni, hanem amikor úgy érzed megfelelő az alkalom, spontán kezdeményezz, úgy jobban el tudja engedni magát. Az is segíthet ha nem világos hanem félhomály van, így kevésbé lesz gátlásos. Keressetek ilyen apróbb trükköket amivel lehet oldani a stressz és biztos összejön minden a végén :)

2021. szept. 1. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Egy nagyon fontos dolog. Nehogy látszódjon rajtad vagy éreztesd vele, hogy ez téged zavar, mert akkor vége. Utána már 10000%, hogy nem fog neki felállni.
2021. szept. 1. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Kövér vagy?
2021. szept. 1. 21:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, bár nem vagyok egy szépség.
2021. szept. 1. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem vagy kövér, akkor jó nő vagy. El kellene ezt fogadnod.
2021. szept. 1. 22:06
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
Masszírozd meg a srácot, hogy ellazuljon. Izgul szegény. Fiatalon egy enyhe szellőre is fel kéne, hogy álljon…
2021. szept. 1. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit pontosabban leirnád, hogy meddig juttok el, érzékeled, hogy egyáltalán feláll neki rendesen, csak utána leenged? Ha igen melyik pontnál van ez? Probáltál-e valamit tenni, hogy felálljon neki? Mit, hogyan? (Priviben is irhatod ha ugy gondolod.)
2021. szept. 1. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

Lehet ilyen, persze.

Beszélgessetek erről. Hátha valami alaptalan félelme van, amit el tudsz oszlatni.

2021. szept. 1. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
4 hónapja vagytok együtt és már nem produkál? Mi lesz később ha most ez van?
2021. szept. 2. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!