Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexeltetek már cigány nővel?
Vagy 6-7 éve Tankcsapda koncerten szedtem össze egy igényes roma csajt. De tényleg az a fajta volt, akire azt mondom, hogy Latin szépség. Csevegni is lehetett vele normálisan (a büfében kezdtük a dumálást - Nyháza korábban Bujtosi néven ment a hely)
Aztán buli után nálam folytatódott, de ott kiderült, hogy csak feküdni tudodd meg hagyni magát. Ok, abban profi volt mert a végére annyira belejöttem, hogy simán keféltem a száját és rendesen a szájába is élveztem. Aztán reggel is.
Nem volt semmi roma hangulata a dolognak pont olyan volt mint amikor más buliból vittem haza tanárképzős csajok közül a szőke kék szemű csajt.
Szerintem csak mítosz ez a dolog, de az is igaz, hogy nálam a merítés 1 azaz egy roma csaj.
Nekem volt egy beás cigány barátnőm kicsit több, mint egy évig.
A mindennapokban érződött a kulturális különbség. Nem volt tanulatlan, érettségije, szakmája is volt, de máshogy gondolkodtunk sokmindenről.
Ezért lett vége
Szexben nálam ő benne volt a top háromban
Én már igen.
De igen ez volt életem legrosszabb szexe.
Mint egy fadarab , semmit nem mozdult és az 5. lökésnél már kérdezne hogy még nem mentem el.
Soha többé.
16-os vagyok
Kedves 17-es!
Az ufócsajt se hagytam volna ki, de az nem volt sajnos.
Elég csak Bécsben élni pár évet és a kupikban elég sokféle nációból válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!