Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a nőket sokkal kevésbé vonzzák a szexuális perverziók?
12. Erősen félreérted nem azt mondtam hogy nincs ilyen.
Hanem az hogy legalább egy nagyságrenddel több az extrémebb vágyú férfi mint nő. Ezt én abból gondolom hogy a nők akik ilyemével foglalkoznak pénzt érnek már lassan minden formában, a férfiak meg érdektelenek. :(
15
Ha nem párkapcsolatban, akkor mégis hol élik ki?
Amióta létezik az írott-íratlan szexuális történelem, azóta vannak perverziók.
Az a szomorú hogy az embereket túlságosan elítélik e miatt, pedig sok emberben ott rejlik a vágyakozás xy perverzió felé.
Fura világ ez. Szabadon lehet szexelni, egyre könnyebben található partner még is arányosan növekedett vele az, hogy tabuként kezelik és megvetendőnek.
Legyen mindenkinek a saját dolga mit csinál a szexuális életében.
Van aki boldog és teljes ezek megélése nélkül is, van aki meg vágyakozik.
36/f
Tapasztalatom szerint a nők inkább szituációkba keveredve vállalnak be perverziókat. Persze van kivétel nagyon sok akik tudatosan keresik.
Ez a perverzió dolog túl sok elítélést szül, pedig egyértelmű hogy egy beteg társadalom, beteg dolgokat szül.
Én perverz vagyok, nem agyalok és nem zaklatom a nőket ezzel. Aki olyan azt úgy is megtalálom.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!