Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti inkább tágnak vagy szűknek ítéletek a puncitokat?
Figyelt kérdés
A férfiaknak mind megvan a véleménye arról, hogy kicsi vagy inkább nagy a pénisze…
A valóságban a hüvely méretek is pont olyan változatosak, mint a pénisz méretek.
Kiváncsi vagyok, hogy Ti milyennek gondoljátok a tiéteket.
Előre is köszi a szavazatokat és a kommenteket!
2021. aug. 31. 15:59
11/20 anonim válasza:
Passzolok.
Vékonyabb pénisszel van hosszabb ideje tapasztalatom.
Vagy én vagyok tág vagy a pénisz vékony. Korábbiakra már nem emlékszem tehát passz
40+
12/20 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Az ilyen kérdéseknél mindig azt mondják a nők, hogy legyen vastag. Vastag pénisz tág punciba kell. Szűk punciba be se férne.
13/20 anonim válasza:
12: Azon a lyukon egy gyerek is kifér... bármekkora pénisz befér, és bármekkorára rá tud passzosan cuppanni. A vagina ugyanis egy rugalmas izomköteg. Én pl. pont emiatt soha nem mondtam, hogy vastag legyen, bármit is mondanak "a nők".
15/20 anonim válasza:
Elég jól tágulok és szeretem is a vastag szerszámokat. 25L
16/20 anonim válasza:
Mivel el tudom lazítani az izmaimat, ha akarom így tudok szűk és tág is lenni.
17/20 anonim válasza:
Egy ideje itt vagyok már a GYK-n, de néhány dologhoz a mai napig nem tudok hozzászokni. Egy ember felrak egy szavazást arról, hogy az olvasó hölgyeknek szűk, vagy tág a vaginájuk. És olvasó hölgyek írnak erről, és szavaznak. Felnőtt emberek. És mindenki boldog. Egészségünkre!
18/20 anonim válasza:
Én őszintén nem tudom :D
Inkább talán tág, vagy csak nagyon könnyen táguló, mert az elején két ujj alig megy be, aztán a végén már öttel járjuk be a barlangot :D
18L
19/20 anonim válasza:
Tág gondolom, 2 ujj könnyen befér, és belül is mélyen mintha lenne bőven tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!