Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire normális? Szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális? Szerintem beteges.... Ennyiszer azért senki sem képes elmenni....

Figyelt kérdés

Párom mesélte, hogy volt olyan exe, akinek rengeteg orgazmusa volt egy együttlét alatt, a csaj 4 orgazmus után már nem is számolta a többit....

Tehát ez azt jelenti, hogy LEGALÁBB 5-6 orgazmusa volt egy menet alatt, pihenés nélkül....

Volt olyan is, hogy párom már elment, a csaj meg közölte, hogy bírta volna még tovább is folytatni a szexet, pedig párom sokáig bírja....

2021. aug. 31. 10:46
1 2
 11/19 kalandvagy1986 ***** válasza:
96%
Kedves kérdező: jól tetted hogy rákérdeztél. Egy rendes kapcsolat alapja a kommunikáció - igaz ehhez nem árt ismerni magunkat és a partnerünket is. Van aki nem viseli jól a múltat, a tudatot hogy a partnered egy érési folyamat lévén lett az aki, amihez kellettek élmények - ahhoz pedig partnerek.
2021. aug. 31. 14:37
 12/19 kalandvagy1986 ***** válasza:
96%
Előző, #11-es vagyok, lemaradt az alap kérdésre szánt válaszom: nekem is összejön egymás után több orgazmus, igaz valóban kisebbek. Csikló izgatás, nyali közben valóban 5+ is akár, talán olyan 8 körül volt a legtöbb. Nagyon jó, nagyon élvezem, de a párom szex közben sokszor észre sem veszi (szokta kérni, hogy markoljam, szorítsam közben/ utána). Kutyusban szereti, ott látja, mert a lepedőt markolom... Szóval kisebbek, nem egy nagy látványos remegés, mint pl. a pasiknál. :)
2021. aug. 31. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
Ez sok? Nekem.a.20-30 is.megy N
2021. aug. 31. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A sorozatélvezőnek is nagy élvezése majd az összes. 1-1 lehet kisebb, pont úgy mint másnak!

Nekem több ilyen csajom volt, a mostani is ilyen! Nem is kellene más!!!!!!

Az egyik volt csak beteges, aki még képes volt kétszer elélvezni a már élvezés utáni petyhüdt farkamon!

2021. aug. 31. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Nőként nekem 10+ a rekord, de jobban szeretem amikor "csak" egyszer élvezek el, sajnos az exem "büszkeség" kérdést csinált belőle, szóval nem volt sok nagy orgazmusban részem, inkább a több kissebb jött össze - bár tény hogy nem panaszkodtam, mindenhogy jól járok :)

De pont emiatt van, hogy hiába vagyok képes gyorsan az orgazmusra, amikor maszturbálok direkt nem hagyom magam elmenni nagyon sokáig.

2021. szept. 2. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 óra nyalás közben mentem el 6*. Eddig mindig csak 1 volt, de a férjem most nem hagyta abba utána. A végén már könyörögtem, hogy hagyja abba, azt hittem, hogy felrobban a csiklóm :)

22/N

2021. szept. 9. 18:24
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Az orgazmus tanulható készség a nőknél, és egy jó partnerrel simán össze lehet hozni a sorozatorgazmust, ideális esetben az egymásba fonódó hosszú orgazmust is. Több lánnyal sikerült már megcsinálni.
2021. szept. 28. 17:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem 8 a rekord..

Volt exem 9.nel legurult az agyrol ugy remegett az orgazmustol..

38ffi

2021. szept. 28. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:

11!

”Van aki nem viseli jól a múltat, a tudatot hogy a partnered egy érési folyamat lévén lett az aki, amihez kellettek élmények - ahhoz pedig partnerek.”

De nem sok kaland és partner. A feltűnési viszketeg nevedből egyértelmű, hogy neked sok volt az utóbbiból.

2021. szept. 28. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!