Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak izgat benneteket a mellszex? Milyen pózban? Előtted térdelve, vagy háton fekve és fölé térdelsz?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 21:09
11/21 anonim válasza:
IMÁDOM!!! Nagybetűkkel! :D
Mind a kettő de ha választani kell akkor azt jobban szeretem ha háton fekszik, persze nem teljesen vízszintesen hanem nagyobb párnával ugye vagy ilyesmi.
Illetve néha ugye be is tudja kapni a végét stb...
29F
12/21 anonim válasza:
Nem mellméret alapján választok partnert, de ha éppen olyan partnerem van aki dús idomokkal van megáldva (és szintén szereti) akkor ez sem marad ki az étlapról :) A póz változó, ahogy jön.
13/21 anonim válasza:
Engem baromira izgat, mert imádom a ciciket. Ha elég nagyok a cicik, hogy jól össze lehessen szorítani, akkor mindegy a póz.
14/21 anonim válasza:
Mindkettőben egyértelműen, és a szád is.
15/21 anonim válasza:
Nem igzat. Elaludnék közben, annyira nem izgat.
17/21 anonim válasza:
Nagyon szeretem bármilyen változatban. Az az izgatóbb, ha látom, hogyan csinálja, és azt úgy könnyebb, ha nem hanyatt fekszem, vagy ha mégis, akkor egy párna segít, ami a fejem alatt van.
18/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, igaz lány vagyok. De tapasztalataim szerint a pasik is imádják. Meg senki nem mondott rá nemet mikor kértem. 25L
19/21 anonim válasza:
Imádom. Mindkét póz jó. Az elém térdelős a gyors légyottoknál alkalmasabb. A másik inkább a kényelmesebb otthonyi nyugis ráérős sex része. 21F
20/21 anonim válasza:
Izgat mindegyik pózban. Mondjuk szerintem a farkam túl kicsi lenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!