Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy reménytelen férfi hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy reménytelen férfi hány százezret ajánljon fel ahhoz, hogy lefeküdjön vele egy nő?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Huszonöt-harminc rugóért olyan fullos nőkkel dugtam hogy attól nincs feljebb(számomra legalábbis). Alapból nagy csöcsök+még szilikon, hibátlan segg, ízlésesen feltöltött száj, kék szemek, egzotikus arc. Meg elmondhatatlanul jó technika mindenben. Ez a csaj volt harmincezer egy órára. Ennyit ér a testük. Egy átlag csajé mennyit ér akkor? Nagyjából $zart se, de amúgy meg annyit amennyit adnak érte. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, fizetsz, dugsz, aztán mégy a dolgodra. Semmi értelme ennek a kesergésnek, állj a sarkadra, legyél férfi és használd a nőket arra amire valók.
2021. aug. 30. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez ilyen utolsó. Ha már te magad egy ft se érsz se testileg se emberileg akkor ezt a különbséget pénz formájában kell kompenzálnod hogy dughass. Nincs ebben semmi rendkívüli.
2021. aug. 30. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nőt" sehogy, engem nem tudnál megvenni (nem mintha akkora nagy szám lennék, szimplán ki van csukva idegennel, pláne ha már itt tart)

Valakit meg töredékéért meg lehet.

2021. aug. 30. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
8: valamiért elkezdtél érdekelni. Sok a 100 egy menetért, de van valami kisugárzásod. Írj rám ha ... mármint ha lány vagy.
2021. aug. 30. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha van olyan 18-30 éves szép lány aki Budapesti és benne lenne az írjon. A 100-at szó nélkül kiperkálom. De akkor legyen csinos és szép arcú.
2021. aug. 30. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Én ingyen szerzek csajt. Egy igazi legenda chad vagyok köztetek fiúkák. 21f
2021. aug. 31. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!