Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy reménytelen férfi hány százezret ajánljon fel ahhoz, hogy lefeküdjön vele egy nő?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 18:49
11/16 anonim válasza:
Huszonöt-harminc rugóért olyan fullos nőkkel dugtam hogy attól nincs feljebb(számomra legalábbis). Alapból nagy csöcsök+még szilikon, hibátlan segg, ízlésesen feltöltött száj, kék szemek, egzotikus arc. Meg elmondhatatlanul jó technika mindenben. Ez a csaj volt harmincezer egy órára. Ennyit ér a testük. Egy átlag csajé mennyit ér akkor? Nagyjából $zart se, de amúgy meg annyit amennyit adnak érte. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, fizetsz, dugsz, aztán mégy a dolgodra. Semmi értelme ennek a kesergésnek, állj a sarkadra, legyél férfi és használd a nőket arra amire valók.
12/16 anonim válasza:
Ez ilyen utolsó. Ha már te magad egy ft se érsz se testileg se emberileg akkor ezt a különbséget pénz formájában kell kompenzálnod hogy dughass. Nincs ebben semmi rendkívüli.
13/16 anonim válasza:
"Egy nőt" sehogy, engem nem tudnál megvenni (nem mintha akkora nagy szám lennék, szimplán ki van csukva idegennel, pláne ha már itt tart)
Valakit meg töredékéért meg lehet.
14/16 anonim válasza:
8: valamiért elkezdtél érdekelni. Sok a 100 egy menetért, de van valami kisugárzásod. Írj rám ha ... mármint ha lány vagy.
15/16 anonim válasza:
Ha van olyan 18-30 éves szép lány aki Budapesti és benne lenne az írjon. A 100-at szó nélkül kiperkálom. De akkor legyen csinos és szép arcú.
16/16 anonim válasza:
Én ingyen szerzek csajt. Egy igazi legenda chad vagyok köztetek fiúkák. 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!