Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen vibrátorotok van?
Figyelt kérdés
Márka, szín, nagyság, minden.2021. aug. 30. 14:41
1/7 anonim válasza:
Kis durexes lila vibri, elég kicsi de brutal módon rezeg
Meg nincs márkája (anno a dobozán volt), van egy dildóm is. 15 cm és testszínű
Ők az én kis barátaim!
2/7 anonim válasza:
Sajnos semmilyen
Volt egy, de iszonyat nagy volt, pedig mikor megrendeltem, úgy gondoltam, rendben van a mérete, de egyszerűen nem fért belém. Százszor megpróbáltam, majd kidobtam
3/7 anonim válasza:
Van egy lila színű vibrátorom 16 cm és egy tapadókorongos dildom 16 cm.
4/7 anonim válasza:
Ó és gondolom nem kérsz róla egyből használat közbeni képet majd privin? 😅😅😅
5/7 anonim válasza:
Csak tudnám hogy mire méssz a válaszokkal.
6/7 anonim válasza:
#2 így már járt ismerősöm is, úgy gondolta hogy a 25/6-os Góliát majd csudijó lesz 🙃🙂 mikor kicsomagolta és meglátta, majdnem rosszul lett. Ment is a kukába.
7/7 anonim válasza:
Satisfyer Pro Deluxe léghullámos csiklóizgató (imádom, csak ajánlani tudom, a leghosszabb orgazmusokat adja bármihez képest)
Satisfyer Master vibrátor (szintén csak ajánlani tudom) Az átlag vibrihez képest elég nagy, de kb. akkora mint egy tekintélyesebb férfipénisz. Formája is szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!