Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok , volt olyan hogy leköptétek a pasi farkát mert kicsi volt?
Erre izgul a kérdező, azért írta ki.
Igen, le is szokták pisilni ha kicsi. Most boldog vagy? :D
Nekem nem voltak nőim?
Ember, először is nézd már meg a helyesírásod, ahogy kifejezed magad. Látszik, hogy nem vagy egy értelmiségi, ami már önmagában megkérdőjelezi azt, hogy mennyire lehetsz kellemes partner egy intelligens nőnek.
Másodszor: akinek volt már párkapcsolata, az TUDJA, hogy nem az intim méreten múlnak a dolgok. Természetesen bele lehet futni olyan nőkbe is, akiknél igen. Talán olyanba is, aki tényleg leköpi a farkad bunkóságból. De a nők döntő többsége - 80-90% - nem tesz ilyet, és nem is érdekli őket az intim méret.
Az, hogy neked volt nőd, viszont eléggé megkérdőjelezhető. Mit tudsz te nyújtani egy nőnek, miért állna veled szóba egy nő? Én tudom, hogy velem miért álltak szóba.
De veled miert?
#23 az elütés és a helyesírás között égbekiáltó külömbség van.
Velem ezért járnak a lányok mert tudok logikusan gondolkozni, intelligensen megnyilvánulni.Van szívem,de rudokinfantilisen viselkedni meg gyerekesen ha azvicces és arra irányul hogy vkit megnevettessek.Viccesenfogok fel dolgokat, de nem vagyok túlzottan komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!