Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok lány miért nem képes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért nem képes a mélytorokra?

Figyelt kérdés
elisment a kedvem a szextől
2021. aug. 29. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Miért, te képes vagy rá?

A torok nem arra lett kitalálva, hogy lenyomjuk benne a kolbászt. Egyrészt kiváltja az öklendezési reflexet, másrészt azért elég hamar megfájdul az állkapocs, ha sokáig szélesen nyitva van.

2021. aug. 29. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodtan ki lehet próbálni és akkor magad is rájössz. Hiszen ugyanolyan torkod, garatod nyelőcsöved van mint akármelyik nőnek. Nem mindenki élvezi hogy fuldoklik, könnyezik, öklendezik ennyi a történet nem túl bonyolúlt.
2021. aug. 29. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Akármilyen kiábrándító ez nem tartozik az alapszetthez. Egyáltalán nem evidens hogy tudja bárki alkalmazni. Kevesen képesek rá.
2021. aug. 29. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
3%
Mert szexuálisan tanulatlanok.
2021. aug. 29. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Próbáld ki, de rájössz. Amúgy, sok pasi miért nem képes normálisan nyalni?
2021. aug. 29. 20:53
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
"elisment a kedvem a szextől" hát szerintem ezt annyira nem sajnálják a nők haver ha ilyen hülye vagy :D
2021. aug. 29. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Mert a szex nem arról szól hogy olyat csinálj amit nem élvezel sőt kellemetlen.

Na fuldokolni és leokádni egy farkat pont nem a kellemes kategória.

2021. aug. 29. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:
8%

Bénák. Le kell nyomni, 2-3 róka után alakulni fog. Aki nem engedi, nem is nő!

F, 37

2021. aug. 29. 20:57
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Kinek mik a vágyai. Az én méretem 20/6cm és számomra az egyetlen probléma akkor jelentkezett, ha foggal karcoltak. Van amikor az állkapocs nem elég széles, hogy karcolás nélkül kivitelezhető legyen a szopás.

Engem sokkal jobban izgat az orálnál a szemkontaktus, illetve hogy a makkomat kényeztessék, mert az a legérzékenyebb része a farkamnak.

2021. aug. 29. 20:58
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Mert egyes férfiak nem szánnak időt a "betanításra" és azonnal a dolgok közepébe vágnak.

L

2021. aug. 29. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!