Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolaton belül szoktatok csak orálisan szexelni? Hogy szoktátok befejezni? Szájban, testre, arcra, zsebkendő, stb. Írjatok hogy F/L a hozzászóló!
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 09:56
4/20 anonim válasza:
marmint hetero vagyok, es csajom szokta csinalni😂 3as vagyok
5/20 kalandvagy1986 válasza:
Igen, gyakori az orál, viszonzás nélkül és kölcsönösen is. A befejezés volt már mindegyik - általában szájba. ☺️
35 éves, 12 éve együtt lévő N-F páros (gyerekes szülőként így csendesebben lehet legalább akkora örömet okozni 😁 ).
6/20 anonim válasza:
Nem vagyok párkapcsolatban, de amikor voltam, sajnos nem volt ilyen (a legutóbbinál nem). Igény az lenne rá, mert nagyon szeretem csinálni, és annál jobb érzés nincs is mint mikor valaki JÓL lepippant
7/20 anonim válasza:
Igen. Változó, hogy a számba, vagy a melleimre élvez a párom.
36N
8/20 A kérdező kommentje:
A szájbaélvezés akkor ugyanúgy normális mondjuk házasságban is? Akkor én nagyon le vagyok maradva :(
2021. aug. 29. 12:12
10/20 anonim válasza:
Igen szoktunk, miért is ne csinálná az ember amivel örömet szerzel a másiknak??? A "befejezés" meg helyzet és szituációfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!