Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéses fázisban mikor jött nálatok szóba, kinek milyen szex játéka van vagy hogy mit használ szívesen?
Figyelt kérdés
Csak azért mert nekem van itthon pár mütyűröm és most ismerkedek újonnan valakivel, mikor “illik” ezekkel előhozakodni?
N
2021. aug. 28. 10:29
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell felhozni. Majd ha oda kerül a sor, hogy lefekszel a sráccal, felhozhatod, hogy esetleg fűszerezhetitek vele az együttlétet, ha szeretné.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy már van szex. Az első alkalommal azért még nem akartam bedobni.
2021. aug. 28. 10:33
3/6 anonim válasza:
Egyébként milyen játékokról van szó? Van olyan, ami valamilyen különleges, nem szokványos vágyadat segít megélni (BDSM, anál, húgycsőizgató vagy valami hasonló)? Mert ha van olyan, akkor arról tényleg érdemes hamarabb beszélni.
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi extrém vagy beteges. Klasszikus női holmik, vibrátorok, dildók, plugok.
2021. aug. 28. 10:45
5/6 anonim válasza:
Beszélni bármikor lehet róla. Vannak pasik akik rosszul élik meg ezeket. Önértékelési problémát csinálnak belöle.
Szerintem meg egy csiklóigaztó vagy vibrator mindig feldobja a szexet.
Csak ritkán kell elővenni mert ha megszokod akkor nincs pasi aki anélkül kielégít. És ez baj.
6/6 anonim válasza:
Nekem volt egy kapcsolatom... Tulképpen az első randin szóba került, mindketten elég bevállalósak vagyunk. A második randin nála kötöttünk ki... Előrámolt 2 ikeás dobozt, tele mindennel... Kb szórakoztunk egy fél szexshopnyi cuccal. Mondanám, h rohadt jó volt, de nem... Mert még egymást sem ismertük. Évekig együtt voltunk, de a szex vhogy soha nem lett tartósan jó... Nem biztos, h csak ennek volt hozzá köze, de nekem volt egy olyan érzésem, h ő játszótársat keres, nem partnert. Szval én várnék. ;) 43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!