Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal punci a jó punci, idősebb nőkkel már csak a baj van. Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Kövérek, elhanyagoltak, lusták, követelőzők és többnyire rusnyák. Nem fogják fel, hogy az ő korukban már csak megtűrt személyek lehetnek, amíg nem jön a fiatal punci 😁2021. aug. 28. 08:32
22/29 anonim válasza:
Nagyon jók az idősebbek is,nem hátrány a tapasztalat.
23/29 anonim válasza:
A fiatalnak a teste brutális, idősebbnek meg tapasztalata van!
24/29 anonim válasza:
Ez szerintem nem így van!
Mert inkább,sőt sokkal inkább egy teltebb 50-es körüli Hölgy,mint egy 20-éves!
Sokkal jobb,tapasztaltabb,szerintem kívánatosabb egy50,60-körüli nő!
No és számomra sokkal izgatóbbak!!!
Csak kár,hogy alkalmira ilyen nőt,hölgyet nem találok,a közelembe meg plána nem!
De ha mégis lenne ilyen nő,akkor privibe üzijét szivesen fogadom!!!
40/F
26/29 anonim válasza:
koma azt felejti el hogy azok az 50-es nők nem rá vágynak
27/29 anonim válasza:
26-os Koma! Nem,nem felejtem el,hiszen nem minden nő egyforma,ugyanúgy,ahogyan a férfiak sem...szerencsére...!
28/29 anonim válasza:
Ez az egyetlen kérdés, amire mindig sok válasz érkezik. Haha, nagyon jó olvasni.
29/29 anonim válasza:
igen itthon mindenki doktora az allabi temaknak:
penzugy
parkapcsolatok
csaladi kapcsolatok
foci
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!