Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy reagálsz ha a párod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálsz ha a párod kitalálja hogy biszex és fiúval is akar szexelni?

Figyelt kérdés

Egyfelől értékelem, hogy elmondta, de mellette annyira megzavar. Mert így van értelme folytatni? Plusz ugye most mondtam, hogy okés de ha lehet hagy keressek én srácot neki, hogy tudjam ki lesz az. Hogy lehetőleg ne valami nagyon durva meleg akivel ha meglátják valahol is égő. Ti hogy látjátok?

Főleg olyanok véleménye érdekel aki járt hasonló cipőben. Akár a fiú oldaláról is. Próbálok korrekt és normális lenni hisz megtehette volna titokban a hátam mögött is, de ehelyett elmondta.

2021. aug. 27. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem hajlandó letenni erről, akkor szakítás. Ez pontosan olyan, mintha azt nyögné be, hogy más nővel akar dugni. Ilyen nincs. Akkor menjen hozzá, nem kell kapcsolatban lenni.

3asra nyitott vagyok meg sok más dologra is, de ha olyat mond a párom, hogy mással akar dugni, akkor kuka szevasz. Ha együtt csináljuk és mindketten vágyunk rá, az járható út, de így nem. Ez férfi partnerre is vonatkozik. Ha rájött hogy ki akarja élni magát férfiakkal is, akkor szakítunk és nem tartom vissza.

2021. dec. 19. 13:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Naa sikerült összehozni? Mesélj!
2021. dec. 19. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
35%

Az kizárt dolog, hogy kettesben legyen egy másik emberrel, mindegy, hogy az nő vagy férfi. Ha annyira kiakarja próbálni egy férfival, akkor keressünk egy biszexuális férfit és akkor hármas. Így mindenki jól érzi magát.

Bár engem kifejezetten izgat a gondolat, hogy két biszexuális pasival szexelhetnék, tehát lehet ezért is vagyok más véleményen. Viszont sajnos komoly kapcsolatban nem tudnék vele lenni. Nem azért, mert biszex, hanem azért, mert másra vágyik és fog is ezentúl igényelni fogja. Tehát nem maradnék vele együtt, de élnék a lehetőséggel.

2021. dec. 19. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

Nàllunk is hasonló a szitu, csak fordítva. Nekem a baràtnőm kérdezte, hogy megbàntva érezném e magam ha ő lànnyal is szeretne kielégülni. Tàvkapcsolatban élünk ezért meg is értem, hogy kell neki valaki.

Sokàig bizonytalan voltam, de megengedtem neki. Ameddig nem megy a kapcsolatunk róvàsàra addig nincs vele bajom. Csak annyit kértem tőle ezzel kapcsolatban, hogy ne havonta cserélgesse a partnerét.

2022. jan. 19. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Első körben csináld meg te, van ilyen strapless vibri, ami mindkét félnek jó. Vagy biszex 3as. Másképp nem fogod tudni elnézni sztem. Az mindenképp értékelendő, h elmondta neked. 39F
2022. febr. 3. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmire gondolok, előző voltam.

2022. febr. 3. 14:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Dominák szoktak ilyesmiket nyomni, talán mindketten élveznétek azt a játékot is.
2022. febr. 3. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Instant hányingerrel...
2022. febr. 3. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek, hogy 3 lány van, és 2 fiunak kell beszálni hozzájuk..
2022. márc. 8. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Szépen fogalmazva:Kukába vele!Te meg találsz idővel egy normális embert.Sok sikert!
2022. márc. 9. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!