Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon zavaró a szexben, ha nem teljesen kemény a pénisz?
14es
Igen, de miután felizgultok, csak élvezni kell a dolgot. Mikor meg a péniszed kell keményen tartsad, úgy, hogy ne is élvezz el túl hamar, az megint egy másik dolog, de ezt nem érthetitek.
#15-ös ehhez annyit tennék hozzá, hogy valahol igaza van a 14-esnek is. Nekem is vannak merevedési gondjaim. Van, hogy szex közben a kezdeti "erősnek mondható" merevedésem pár perc után lankadni kezd. :( Nekem is kellemetlen, mert fél kemény farokkal nem lehet szexelni rendesen, kicsúszik és még hadd ne soroljam. A lánynak meg biztos, hogy rossz, hiszen egy puha valami nem fogja neki megadni a kellő stimulálást.
Ha a lány ráadásul szűk akkor meg előfordul, hogy be se tudod tenni. Én popsiba be se tudtam tenni, mert nem tudtam elég erős merevedést összehozni addig amíg a lány is kellően ellazult volna hozzá. Szörnyű volt. Meg a gyenge merevedés mellé gyakran társul a korai magömlés és nekem is az van, pont mikor a lány már elkezdte volna élvezni én mindig elmentem így csak én elégültem ki. Oké, lehet nyalni, de az nem ugyan az. Nem adja át azt a meghitt pillanatot amikor egymásba vagytok gabalyodva és minden porcikátokkal egymásé akartok lenni... Szóval merevedési gondokkal is azt mondom, hogy jogosan várják el a lányok a kemény péniszt bármennyire is fáj ez az egómnak.
Nekem egészségügyi (főleg pszichés egészség) gondok miatt alakult ki ez a dolog, én még talán menthető vagyok. Ha valakinek szintén ilyen gondjai vannak akkor az ok megszüntetésén dolgozzon és ne mást okoljon a problémáért, mert a másik hibáztatása nem oldja meg a dolgot. Ha csak nem kardiológiai probléma van a háttérben akkor nagy valószínűséggel kis kitartással lehet orvosolni. :)
18as
Én értem. Csak nektek is el kéne fogadni, hogy nem olyan könnyű nekünk férfiaknak, és akkor talán nektek sem lenne annyira zavaró, ha másképp tekintitek a dolgokat, nem pedig egyből puhapöcsnek tekintetek rá. 15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!