Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha egy fiatalabb lányon viszonylag sok intim piercing van?
Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyi lenne taszító, vagy izgató, vagy egyáltalán érdekelne-e ez titeket?
De persze úgy hogy van pár látható is, fülben, szájnál, nyelvben, meg pár tetoválás,szóval, hogy így mondjam valamennyire "sejthető". Pár éve kaptam rá a piecingekre, aztán annyira megtetszettek, hogy mindig úgy voltam vele, hogy még egy utolsót szúratok, de aztán mindig megtetszik egy új (akinek van érti, ugyan ez a helyzet a tetoválassal is) tudom ez az én dolgom csak már néha aggaszt kicsit, hogy ez már zavaró lehet esetleg egy fiúnak.
21L
Nekem kifejezetten bejönnek ezek a dolgok! Bár jómagam is eléggé tetovált vagyok szóval.. 🤷♂️ (Bal kar full sleeve, jobb láb full sleeve)
26F
Mivel én is ilyen vagyok, így abszolút nem zavarna, sőt!
Bár eddig senki sem tett rájuk panaszt. 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!