Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 24 évesen is még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 évesen is még szűz vagyok, akkor már érdemes elmenni prostihoz, csak azért, hogy elveszítsem?

Figyelt kérdés

Autista vagyok és nem tudok kapcsolatot kialakítani az emberekkel. Valószínűleg soha nem lesz párkapcsolatom.

Valójában nem is próbálkozom ismerkedéssel. Még soha sem próbáltam meg megismerni egy nőt. Egyszerűen igényem sincs erre. Nem akarok ismerkedni, meg nem akarok párkapcsolatot

2021. aug. 27. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

NEM

Magad is lekicsinyelve írod, hogy:

csak azért, hogy elveszítsem?

Szerintem csak azért nem érdemes fizetni, föleg nem egy gépnek, aki lerendez akár pár perc alatt is, te meg azt sem tudod, hogy miröl volt szó.

Szerintem légy türelmes, és az elsö alkalommal elötte beszéld meg a partnereddel, hogy neked lehet, hogy segíteni is kell majd. A kommunkikáció nagyon fontos ! Ha van valaki, akit szeretsz, és neki adod a szüzességedet, azt szeresd annyira, hogy megbeszéled vele a dolgokat.

2021. aug. 28. 10:52
 12/17 A kérdező kommentje:

De egy lánynál már alapból hátrány az, ha szűz vagyok

Megismerek egy lányt és megtudja, hogy szűz vagyok, el is hagy

2021. aug. 28. 13:15
 13/17 1Léna ***** válasza:

Nem.

Még ha meg is kérdezné valaki tőled, hogy szűz vagy-e, akkor is mondhatod azt, hogy ez nem tartozik rá.

Persze nem arra az esetre gondolok amikor egy komolyabb közelebbi kapcsolatba kerülsz valakivel, hanem csak azt mondom, hogy azzal oszd meg akit arra igazán érdemesnek tartasz.

A maszturbálás nem használ az önbecsülésnek. Késztet mondjuk egy filmben látott szexualitás rá, vagy úgy gondolod eleinte, hogy kényezteted magad vele, de szokássá válik és gátlásokat épít.

A nemi vágyakat a testünkben zajló hormonváltozások indítják. Az a célja, hogy bátorítson bennünket az önálló felnőtt életre, társ találásra, családalapításra. Ez a génjeinkbe van kódolva.

Persze választható más út, de az emberiség történelmében a család egy jól bevált forma, alapköve a társadalomnak. Egy férfi és egy nő közös felelősség vállalása, közös felelőssége az utódaikért, ha egy párkapcsolat szerető fészkébe várják, majd nevelik fe gyermekeiket.

2021. aug. 28. 13:21
 14/17 A kérdező kommentje:
De ez videóra veszi. Nem akarom, hogy kirakjanak a világhálóra
2021. aug. 31. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Kapsz maszkot, írja is.
2021. aug. 31. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja bocsi nem ebben a hirdetésben!
2021. aug. 31. 16:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Az is megvan?
2021. aug. 31. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!