Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek hogy sok kérdés arról szól, hogy a 12-13-14-15 cm-es pénisz nem elég semmire és nem lehet vele semmit kezdeni, szemrebbenés nélkül dobják a pasit miatta?
Figyelt kérdés
Ilyenkor egyáltalán számít a személyiség vagy nem?2021. aug. 27. 01:34
11/25 anonim válasza:
A helyzet a következő: a férfiak több mint felének kb ekkora a farka, 12-15 cm között. Dugni lehet vele, jó esetben a nők is érzik, hogy van ott valami, kielégítő. De ez olyan, minthogy a nők fele is általában átlagos kinézetű, de titkon minden férfi valami bomba csajról álmodozik, de a való életben szerelmesek vagyunk az átlagos kinézetű barátnőnkbe is. Na így van a nőkkel is, muszáj elfogadni a 13 centist is, de azért jó lenne egy vastag 17-18 cm (leszámitva azt a keves kivételt, akinek kicsi a hüvelye). Szóval a legtőbb csaj ilyen alapon elvan a 13 centissel is, bár van olyan csaj haverom, aki elmondta, a 12 centissel nem is próbalkozna, mert egyszerűen túl kicsi neki, és a 15 cm a nagyon minimum neki, hogy érezzen valamit.
12/25 anonim válasza:
Nem kell elhinni amit itt írnak.
13/25 anonim válasza:
A legtöbb fiúnak szerintem kb. 13 körüli.
De nincsen azzal semmi baj.
14/25 anonim válasza:
Észrevettem. A személyiség zavaros, mamahoteleses faszok teszik fel mindig. Unom.
15/25 anonim válasza:
A 11-es nagyon jól leírta. Elfogadják, hogy kicsi, de másra vágynak.
16/25 anonim válasza:
11. " kb ekkora a farka, 12-15 cm között. Dugni lehet vele, jó esetben a nők is érzik, hogy van ott valami, kielégítő. "
Szóval ezt csak érzik hogy valami???
Te aztán ritka buta vagy és semmi közöd a szexhez.
17/25 anonim válasza:
Azért a méretet nem biztos hogy mindenki jól felméri. Nekem 15centis van, egyszer szex előtt megkerdezte a csaj mekkora, megmondtam neki, aztan mikor talakoztunk es elokerult elhulve mondta hogy ő kisebbre számitott mert azt mondtam 15centis csak. Nem akarta elhinni hogy tényleg csak 15, ilyen alapon ha nem tudja meg tőlem hogy mekkora, lehet rámondja hogy volt egy 20 centissel és neki az a jó?
18/25 anonim válasza:
Nekem volt 13 cm es farkú barátom és volt kettő, aki kifejezetten nagy méretekkel rendelkezett (18-19 cm).
Ez utóbbiaknál szinte sosem élveztem a szexet, inkább karóba húzás volt.
Számomra a nagy inkább hátrány. 12-14 cm pont jó m
19/25 anonim válasza:
16: de jó, hogy nem vagyok senkid! Egy női hüvely 9-12 cm. A nők nagy részének nincs hüvelyi orgazmust. Magyarok nem a reszelgetésedtől megy el a pàrod. Izgasd mindenét, a csiklót főleg.
20/25 anonim válasza:
"Szóval ezt csak érzik hogy valami???
Te aztán ritka buta vagy és semmi közöd a szexhez."
Miért vagyok hülye? Igen, van ilyen, amit írtam, sőt, olyan is van, hogy konkrétan azt sem érzi a csaj, hogy bedugtad a farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!