Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktál koncentrálni maszturbáció közben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 20:09
2/8 anonim válasza:
Koncentrálni? Mire?... A házi megírására koncentráltam annó x éve... :D Masztrubálást élvezni szoktam, nem koncentrálni
3/8 A kérdező kommentje:
Koncentrálni arra, amiről fantáziálsz, vagy arra, hogy élvezz már el
2021. aug. 26. 20:12
4/8 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kellemetlen lenne Úgy maszturbálni, hogy azon kattogok, hogy "menjek már el"
5/8 anonim válasza:
Szoktam koncentrálni, szexre, jó csajokra, vagy épp valami perverzióra ami eszembe jut. Na meg én pont arra kell koncentráljak, hogy nem menjek már el ilyen hamar.
6/8 anonim válasza:
Vizuális ingert használok, ha pedig fantáziálás van akkor sem kell erőlködnöm.
7/8 anonim válasza:
Arra koncentralok hogy ne egybol menjek el hanem huzzam ameddig lehet.
8/8 anonim válasza:
semmire nem szoktam koncentráélni, elengedem magam ilyenkor
ez nem szex, hogy azon kelljen aggódni, hogy jaj nem fog felállni, jaj le fogok konyolni, jaj túl hamar fogok elmenni, jaj nem fogok tudni elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!