Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 30 éves kora után veszti el a szüzességét (nőre gondolok most) sok mindenről lemaradt?
Nem kell tizenévesnek lenni hogy így gondold. Én az őrületre, a butaságokra, gondolok, amiket az ember megél fiatalon. Ha az emberlánya 30-as fejjel vadidegenekkel kefél felületes ismeretség után, azt mondják rá hogy egy büdös krva. Ugyanez tiniként ráfogható a korodra, persze ettől még ler.bancoznak. Idősebb korban nehezebb megszabadulni az effajta bélyegektől, fiatalként meg leszarod mit gondolnak rólad. Ha utóbbi a mai napig jellemző rád, és teszel rá, ki-mit mond rólad, akkor semmi gond.
Ez csak példa volt arra, hogy szerintem miről maradtál le, de ha ezt a mindenkivel kefélek, és minden buliban tök részegre iszom magam dolgot nem tartod életbevágóan fontos bepótolandó dolognak, akkor nem szóltam.
Ja és a legfontosabbat kifelejtettem: a viszonyítási alap gyűjtés.
Ha nincs viszonyítási alapod, akkor honnan fogod tudni, hogy amiben benne vagy, az most jó, vagy rossz?
Sötét erdőben keringés...
Lehet hogy el fogod hagyni, mert nem tudod kezelni magát a párkapcsolatot, amikor először múlik el a kezdeti szenvedélyes, idillikus állapot, és lehet hogy az első buckánál otthagyod az egészet, mert azt hiszed, hogy egy jó kapcsolatban ilyenek nem fordulhatnak elő, ezért nem ő az igazi.
Vagy az is előfordulhat, hogy mindent elnézel. Elnézed a saját szenvedésed, elnézed, hogy nem jó a szex, mert valójában azt hiszed, hogy ilyen az, amikor jó. Elnézed, hogy nem értitek meg egymást rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!