Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex elött álunk,egy nő két fiú,volt már házaspárnak ilyenben része?
Férfiként voltam benne pár alkalommal, volt amikor az aktuális párom mellé vettünk be férfit és volt hogy én voltam a plusz fő. Hozzá tartozik, hogy a baráti társaságban mindenki nyitottabban áll a szexualitáshoz ezért egyiket sem volt túl nehéz kivitelezni.
Csak az alapok:
Mindenképp legyetek benne biztosak hogy a pár mind a két fele tényleg akarja a dolgot nem pedig csak a másik kedvéért csinálja.
Beszéljétek meg hogy hol és milyen feltételekkel kerestek plusz beszállót.
Ha van egy vagy több kiszemelt is érdemes többször is találkozni hogy kiválasszátok a megfelelőt, mert egy rosz alkalom elveheti a kedveteket az egésztől, vagy ahogy írták szakítás is lehet belőle.
Ha megvan a kiszemelt akkor tisztázzátok, hogy kinek mit szabad (pl anál, orál, a kiszemelt csak óvszerben, a két pasi egymáshoz nyúlhat érhet vagy nem, csók van vagy nincs...)
Ha valami nem jó vagy nem tetszik egyik félnek is akkor azonnal áljatok le és tisztázzátok a gondot.
Utána ketten beszéljétek meg őszintén hogy kinek milyen élmény volt.
És még sorolhatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!