Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buli után a a barátnőmmel áthoztunk egy pasit és hármasban csináltuk. Jó volt de olyan fura érzés kavarog bennem. Szerintetek megbeszéljem a párommal?
Figyelt kérdés
Ő 19 és 22.2021. aug. 26. 09:30
11/19 A kérdező kommentje:
De van, ezért is mentem bele! Maradiak vagytok, manapság már az hogy néha bevesztek valakit vagy az éjszakába elmegy a csaj vadul bulizni benne van, meg elvárható. Most basszus a teste nem a tulajdonod attól, hogy szereted…
2021. aug. 26. 10:10
12/19 anonim válasza:
11 ez beteg gondolkodás. Aki szereti a másikat az nem vágyik harmadikra... Én nem vagyok maradi, de sosem kívántam más pasit páromon kívül. Mindent megbeszélünk, ő sem kíván más lányt.
13/19 anonim válasza:
Mi a faxnak vagytok együtt ha nem beszélitek meg?
Komolyan.
Az alapdolog amúgy nem probléma, ha bejön a plusz pasis dolog hát bejön, nekem sincs ellenemre az ilyen móka ha épp van olyan csajom aki bennevan.
Meg kell beszélni mindent, csak úgy működnek ezek a dolgok is, ahogy minden más.
14/19 anonim válasza:
Először saját magadban tegyél rendet, miért és mi volt ami zavar, mi az ami izgatott benne. Ha a "zavaró tényezőkben" van olyan amiben fontos a párod álláspontja, véleménye akkor értelemszerűen beszéljétek meg.
15/19 kombika válasza:
El is hiszem, hogy szar volt. Ez csak neki mint nőnek jó, neked ez csakis szar lehet, mikor látod, hogy egy másik pasi döngeti a csajodat. Soha nem mennék bele ilyenbe. És igen, mindenképp beszéld meg vele, mert ha neki ez kell, akkor nem lesz sokáig jó a kapcsolatotok.. hiányzik neki valami amit te nem adsz meg neki..
16/19 anonim válasza:
#15 Aha, viszont utána tudod milyen jóó "visszavenni, és magadévá tenni" újra a csajodat?
17/19 kombika válasza:
#16: nem értek egyet veled. az már nem az én csajom.
18/19 anonim válasza:
#11 Szóval tök alap és elvárható, hogy a nő nem hűséges?
19/19 anonim válasza:
#17 nem kell egyetértened. Számomra izgalmas visszaszerezni ily módon.
Számodra nem. Lehet keresni szűzlányokat is :o)
De mindenkinek más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!