Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jeleztek a domnak ha már elég amit csinál és szeretnétek abbahagyni?
én domként szoktam figyelni a partner reakcióit, de ha épp üres a partner szája, akkor tud beszélni :)
ha durvább dolgok vannak akkor jobb biztonsági szót megbeszélni amivel le lehet állítani az egészet
2.lelkileg is kínzod a másikat ?
Te mit teszel a pároddal szex közben? Milyen dolgokat?
Most kerültem bele egy ilyen kapcsolatba sub nő ként és érdekelne hogy megy ez.
#3:
az irányítás izgat és nem vagyok szadista
nem párom van, hanem direktbe ilyen partnerem, de nem vagyunk együtt
#4:
ez faxság, az önző idióták csinálják így, nem azok akik valóban BDSM vágyakat élnek meg!
ez a "mindent tegyél meg, különben nem vagy sub" nettó faxság
a BDSM NEM az erőszakról szól, vannak határok! vannak vágyak, tabuk, jutalmak-büntetések
csak addig szabad elmenni, amíg mindketten élvezik, büntetések tekintetében kicsit más a felállás ugye
a büntetés lényege, hogy tanulj belőle és olyan dolgot kell kapnod amit nem élvezel (pl fenekelés nem jó büntetés, ha élvezed)
viszont észerű határok között, arányos büntetésekkel
a büntetés után tanulnod kell belőle, érezned, hogy jogos volt és arányos!
Szerepjáték gyerekeknek. Játszatok csak ahogy jól esik. Vannak olyan emberek, akik mindig és mindenhol igénylik az irányítást! Nem fog neked soha nemet mondani! Ők az alárendeltek! Ha félholtra vered akkor sem jut eszébe, hogy legközelebb ne mosolyogva nyelje a spermádat. Ilyenből sajna kurwa kevés van, csak a hozzátok hasonló divat bdsm majmokból van... Szánalmasak vagytok mind...
#7:
inkább lelkisérült akiről te beszélsz és nem egészséges alárendelt fél
#9: Szóval a BDSM nem más, mint egy beteg ember szexuális kihasználása egy másik (beteg) ember által? Ez inkább klinikai eset mint szexualitás.
De visszatérve az eredeti kérdésre: minden BDSM-mel foglalkozó oldal az alapszabályok között felsorolja, hogy mindig legyen biztonsági szó, amiben előre megállapodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!