Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger clubban az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger clubban az emberek általában alul csupaszon mennek? Vagy meg lehet hagyni a szőrt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
:D úgy mész ahogy neked kényelmes és ahogy egyébként máskor is 'hordod'
2021. aug. 24. 13:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, kit, mit szeret! A nők általában csupaszok vagy szépen fazonraigazítottak. A férfiak is általában gondozottak és sok csupasz is van.

Magam részéről jobban preferálom a csupaszt.

2021. aug. 24. 13:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Az egyik club honlapján olvastam, hogy elvárt. Viszont más helyeken nem olvastam ilyet. Ez zavart össze.

Gyakorlatban meg ugye nem tudom hogyan működik, mert nem voltam még swingerezni.

Én borotválni utálom magam, azért kérdezem. :)

2021. aug. 24. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Mint a #2-ben írtam nagyon sokan vannak úgy. Feltételezhetően nem csak egy klubba járnak.

Ha lány vagy, akkor ajánlom a csupaszt és ha férfi vagy, akkor is.

2021. aug. 24. 13:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én rövidre vágom. Barátnőm csupaszra borotválja.
2021. aug. 24. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Meg lehet hagyni a szőrt ahogy neked jólesik (magam részéről is "természetesen" járok évek óta). Van akié ilyen, van akié olyan erre nincs előírás, csak az öltözékre van dresskód (nem utcai ruhában vagy, a férfiak többsége poló-boxer, a nők többsége fehérnemű).
2021. aug. 24. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nincs ilyen követelmény, hogy csupasznak kéne lenned. Na meg egyébként se ellenőrzi/látja senki, mivel mindenkin van boxer. Az összes pesti klubban voltam már, hidd el nem kell a segged is legyantázni:D

Mellesleg szerintem férfiaknak visszataszító a csupaszság. Legyen visszavágva, rendezett és kész. De a csupasz farok számomra nevetségesen néz ki és 'komolytalan' egy férfihoz. Persze ízlések és pofonok

25N

2021. aug. 24. 16:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig csak nudizni voltam, de tudom ég és föld a különbség.:D Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet egy swinger club.
2021. aug. 24. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 nem ég és föld a különbség abból a szempontból hogy normálisan viselkednek mindenhol az emberek, csak amíg nudin nincs szex, a swingerben - kölcsönös szimpátia esetén - van, de ugyebár azért megyünk oda :)
2021. aug. 24. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak és nők többsége borotvált - teljesen, de semmiféle szabály nincs, hogy milyennek _kell_ lennie. Ez pont olyan mint a bajusz. Nem elterjedt manapság, de ha megnöveszted, senki nem fog felháborodni miatta.
2021. aug. 24. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!