Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen arc forma,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen arc forma, szem, száj a legvonzóbb egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Pénztárca arc Mastercard stb .Hidd el nők is a nőket nézik inkább férfinál nem a külső a fontos hanem a tartalom:)
2021. aug. 24. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kisfius arc tetszik, nem szeretem a tul szeles allkapcsot es az eros vonasokat. Szemszin nem fontos, szaj...hat mittudomen, a tul vastag, telt ajak annyira nem jon be, de igazabol mindegy. Az osszkep a lenyeg.
2021. aug. 24. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kisfius arc tetszik.
2021. aug. 24. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor akadtok már le arról, hogy a nőknek csak az istenverte pénz számít???

Igen, vannak nők, akik rendkívül felszínesek és anyagiasak, de attól még nem minden nő ilyen. Hogyha a csöcsöcs, műanyag típusú libákra buksz, akkor kell legyen nálad MasterCard.

De ha egy normális, átlagos nővel is megelégszel, akkor hidd el, kellemesen fogsz csalódni.

Ennyi erővel mi nők is mondhatnánk, hogy minden pasi gyorstüzelő, dickpick mániás, önző tetű…

2021. aug. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!