Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha szerelmesek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha szerelmesek vagytok a barátnőtökbe, mennyire vagytok vele gyengédek az ágyban?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Hát mostanában ha nagyon nagyon szerelmes vagyok akkor tényleg gyengéden akarom csinálni.

De egyébként általában inkább a durvább szexet szeretem. Fiatalabb koromban viszont akkor is inkább hardcore szexet kapott a csaj ha szerelmes voltam.

30f

2021. aug. 23. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vagyok gyengéd amennyire a barátnőm akarja. Figyelem a jelzéseit, vadulás addig van amíg élvezetes számára is.
2021. aug. 23. 21:29
 3/10 Lazy Lover ***** válasza:
89%
Nagyon de van hogy durván kéri akkor vadul csinálom
2021. aug. 23. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Semennyire. Ha szerelmes vagyok ha nem, akkoris megdugom keményen. Ez nem ezen múlik.
2021. aug. 23. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A vágy mértékén és a helyzettől függ. Ha rég nem volt semmi- 4-5 nap- akkor a szex vad lesz nálam.
2021. aug. 23. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként sosem értettem, hogy mi itt a logia. Nagyon szeretjük egymást, és szoktunk lassan, gyengéden is szexelni, de azért jól esik, ha úgy megdug, hogy utána lábra se tudok állni. Az, hogy gyengéd, nem feltétlenül jelenti, hogy szeret, és a kemény szex pedig nem azt jelenti, hogy nem szeret. Én egyébként a szenvedélyes szót szeretem leginkább, ez lefed számomra mindet.
2021. aug. 23. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ha minden szerelmes pasi gyengéden akar szertkezni élete szerlemével akkor soha ne legyen belém szerelmes senki....

Nem értem attol hogy szerelmes vagy valakibe miért kell gyengéden kúrni..attol mert a szerelmed még élvezheti ha rendesen meg van dugva

2021. aug. 24. 00:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sex mindig szenvedélyel csinálom nem megszokásból.
2021. aug. 24. 01:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon függ attól, hogy milyen napunk volt vagy épp milyen kedvünk van. Ha nagyon rossz napom van és bújós vagyok, akkor inkább szeretkezzünk, csókolózzunk sokat, simogasson, kényeztessük egymást sokat. Viszont ha jobb kedvem van, akkor ahogy épp jól esik. Van, hogy csak meglovagolom és annyi. De általában sokkal jobban kívánjuk egymást ennél, így ez messze nem elég! Olyankor mehet durvábban is.:)
2021. aug. 24. 05:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyengéd vagyok vele.
2021. aug. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!