Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tetszik nektek, ha a lánynak tetoválása van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 17:22
1/15 anonim válasza:
Ha szolíd és igényes akkor nagyon vonzó. Ha agyon tetovált akkor már túlzás
2/15 anonim válasza:
Nem igazán. De ha nem valami óriási undormány, akkor nem zavar.
3/15 anonim válasza:
Engem inkább taszít a tetkó mint vonz, de ezt embere válogatja.
4/15 anonim válasza:
Ha valami szolid, és pl a karon vagy a vádlin van, esetleg intimebb helyen az tök oké. De amikor fullba van varrva a keze vagy a háta, az már sok.
5/15 anonim válasza:
Pici, szolid, egyedi még szexi is lehet.
6/15 anonim válasza:
Ha van rajta egy értelmetlen tetoválás is, az kizáró ok…
Hogyha van értelme, akkor az sem zavar ha az egész teste fullra szét van varrva, bár szexuálisan nem jön be.
23/f
7/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol, mi és milyen minőségben. De általánosságban nézve bejön, bár nekem a stílusom is olyan. Viszont nem ez fogja meghatározni azt, hogy a másik felé milyen érzelmek alakulnak ki.
9/15 Noren1989 válasza:
Nekem elsősorban az a fontos, h igényes legyen és ne rajzfilm figura 😂 ettöl függetlenül tetszenek akàr a félhàtas sàrkànytetkós nőcik is.
10/15 anonim válasza:
Látni kéne milyen tetkóról beszélünk.
Nekem mondjuk egyáltalán nem jön be, de ha kicsi, egy két darab van a csajon és igényes akkor végülis lehet semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!