Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszik, ha egy pasi magasabb? 185-190 cm? Persze arányos alkattal?
Figyelt kérdés
Ti milyen magasak és alkatúak vagytok?2021. aug. 22. 12:08
11/20 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva 8as (én a 7es vagyok) de nem lep meg. A való életben sem tudnak egy magas nővel mit kezdeni a kisebbségi komplexussal rendelkező pasik. 🤷🏻♀️
12/20 anonim válasza:
Igen, kicsit legyen nálam magasabb, akkor érzem mellette igazán nőnek magam, és biztonságban. 167 cm vagyok, homokóra alkat.
13/20 anonim válasza:
A 190 még belefér, de az annál is magasabbak már nem annyira jönnek be, az már a kosaras kategória. Én 173 cm vagyok, és normál/vékony testalkatom van.
14/20 anonim válasza:
190cm és felfelé leginkább, igen tetszik, számomra alap. Alacsonyabbakkal nem is kezdtem soha kapcsolatba. Átlagos a testalkatom, egészséges a súlyom, sem sovány, sem túlsúlyos, sem kövér nem vagyok. 175cm a magasságom.
15/20 anonim válasza:
Igen tetszik, ha izmos is mellé.
182cm normál alkat 33N
16/20 anonim válasza:
Én is magas pasi vagyok, de mackós alkatú, mégis sok nőnek bejövök. Soha nem volt problémám az ismerkedéssel!
Én arányos alkat vagyok, csak mások a paraméterek, mint a soványoknál. :-)
Természetesen, nem mindenkinek jön be a magas férfi! Hogy lehetne általánosítani mindezt?
Kedves kérdező! Mit vársz ettől a kérdéstől? Önbizalmat? Vagy próbálod kizárni, miért nem sikerül ismerkedned? Egyesével rákérdezel itt a GYIK-en az összes negatívnak érzett tulajdonságodra? 🤔
Az összkép, az összhatás számít! Beleértve a külsőd és a belsőd is.
50F
17/20 anonim válasza:
Kellek az egésznek. Tinderen 3 nap alatt több mmint 100 like
23F
Testépítő
193cm
18/20 anonim válasza:
Igen tetszenek a magas férfiak.
165 cm vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!