Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az izgatóbb normál állapotban?
Figyelt kérdés
Az olyan farok aminek a bör normál állapotban kicsit néha hátra is csúszik vagy normálisan rajta van a makkon.
Vagy az amikor sok bőr van és nem látszik ki egyáltalán a makk.
Vagy ez teljesen lényegtelen?
A barátomnak sok bőr van még nem találkoztam ilyennel.
Nekem ez nem jön be.
Izgatóbb az első verzió.
2021. aug. 22. 07:04
A kérdező szavazást indított:
Normál bőr
Sok bőr
Lényegtelen
19 szavazat
1/2 anonim válasza:
Férfiként jobb dolog, ha minél többet takar a fityma, mert nem dörzsöli a nadrág a makkot. Amikor egy nő látja, akkor már úgyis felizgult állapotban van, szóval szerintem neki legyen már ez mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!