Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú helyes, de nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú helyes, de nagyon félénk lehet olyan hogy egy lány "felszedje"?

Figyelt kérdés

Jól nézek ki, helyes az arcom, magas vagyok, mély a hangom, sportos is vagyok. Csak eléggé félénk nem tudom miért. Így ugye nehéz lányokat megismerni meg összehozni bármit is. Lehet olyan hogy megtetszem egy lánynak és ő kezdeményez?

22 vagyok és még szűz.

2021. aug. 21. 12:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2%
Nos azon is múlik milyen "ligában" vagy. Átlagembereknél biztos van aki elfogad úgy ahogy vagy, de átlag felettieknél folyamatos a játszmázás, mivel mindenki minél jobb párt akar, hogy büszke lehessen magára, hogy milyen tökéletes párja van.
2021. aug. 22. 11:53
 22/24 anonim ***** válasza:
4%
Minden nő játszmázik, és minden nő el is várja a játszmázást, függetlenül a kategóriától.
2021. aug. 22. 11:56
 23/24 anonim ***** válasza:
92%
Istenem, ennyi éretlen embert. Ti azért hiszitek azt, hogy minden nő ilyen játszmázós, mert csak egy bizonyos típussal kezdtek mindig. Egyébként rengeteg normális kapcsolat van, amiben a felek őszinték. De azon jót röhögtem, hogy "önmagadért egy nő sem szeret". Hát, ezzel csak azt mutattad meg, hogy neked a valódi természeted elviselhetetlen. :D
2021. aug. 22. 17:59
 24/24 anonim ***** válasza:
2%
Egyetlen olyan férfit sem ismerek, aki őszinte a nőkhöz, és sikeres lenne.
2021. aug. 22. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!