Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok izgatna a fenekelés strandpapuccsal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 09:26
21/34 anonim 

válasza:

Inkább te nem tudsz ahogy elnézem.
22/34 anonim 

válasza:

21. "Lányok" - ezt olvastad esetleg az elején? Vagy akkor minek válaszolsz, ha senki nem kíváncsi rád? Ahogy elnézem, súlyos szövegértési problémáid vannak.
23/34 anonim 

válasza:

Ha tudnál olvasni akkor egyértelmű lenne
24/34 anonim 

válasza:

23. Na még egyszer: A kérdés lányokhoz szólt. Te nem vagy lány: Vágod végre?
25/34 anonim 

válasza:

Ez viszont kitűnő megfigyelőképességre vall.
26/34 anonim 

válasza:

25. Az értelmi szintedet is kitűnően sikerült megfigyelni, és arra a megállapításra jutottam, hogy az eléggé alacsony. Na, még valamit akarsz itt írogatni a temérdek szabadidőben, annyira nem tudsz mit kezdeni magaddal, vagy még mindig jó értelmetlenül trollkodni velem?
27/34 anonim 

válasza:

Látom nem unod meg. Itt egyedül te trollkodsz. A kifakadásodnak semmi értelme nincsen. Te nem tudsz mit kezdeni magaddal. Hallgathattál volna ahelyett amiket itt előadtál, annak lett volna értelme.
28/34 anonim 

válasza:

27. Nem volt semmiféle kifakadás. Csak megállapítottam, hogy nem tudsz kérdést értelmezni. De ez így elég gyenge, hogy rám mondod azt, amit én mondtam rád, nem igazán eredeti, tehát egy szál önálló gondolatod sincs. :D Na, még valami, azon túl, hogy nem tudsz kérdést értelmezni, és nincs önálló gondolatod? Valami mást esetleg sikerül felmutatnod? :D Én jót röhögök rajtad, nincs szó itt kifakadásról vagy idegességről. Inkább téged látlak idegesnek.
29/34 anonim 

válasza:

Csak össze vissza irkalsz értelmetlenül. Nagyon unatkozhatsz. Nem kell ide önálló gondolat mert van egy alaptema. Attól kismértékben el lehet térni, de ilyen mértékben ahogy te teszed, csak sima trollkodás és felesleges. De
nem mindenki olyan troll, mint te. Az viszont jó, ha valamivel el tudod szórakoztatni magadat, ahogy elnézem, rádfér
30/34 anonim 

válasza:

29. Rosszul nézed el. Inkább te unatkozol, mert mindig visszaírsz, de semmit nem érsz vele. Próbálod megmagyarázni, hogy lányokhoz szóló kérdésre miért válaszoltál, és megrögzötten azt hiszed, meg tudod magyarázni. Ez beteges. Ja, önálló gondolat nem kell, neked az nincs. Az alaptémát épp elferdítetted azzal, hogy lányokhoz szóló kérdésre válaszoltál. Vannak bajok bőven. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!