Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már szexkapcsolatod erről az oldalról? Pár hónapja olvasgatok, beszélgetek itt privátban is, de valahogy mindig belefutok a szájhős pasikba. N
Tartós nem. Pàr alkalmas alkalmi igen. Emellett volt két pàrkapcsolatom is innen.
Szóval: a dolog nem lehetetlen.
Huhh, engem is néha betalál egy pár pasi, aki bizonygassa, hogy márpedig ő innen X szexpartnert talált :D érdekes módon egyik sem úgy írta, hogy szexkapcsolatot, csak szexpartnert, ergo valamelyik félnek nem tetszett az aktus annyira, hogy többet akarjon.
Én egyébként erősen kételkedek az ilyen szájhősökben. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hogy tényleg ilyen történjen, de sokan olyan alpári stílussal rendelkeznek, hogy azzal ép eszű nő nem fekszik le, bármennyit is szájal a teljesítményéről... emberileg 0.
Ésamúgyis: ha én lennék olyan kétségbeesett, hogy szexkapcsolatot keressek, vagy szimpla alkalmit, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem innen keresnék. Ezzel pedig szerintem sok nőtársam van így.
3# nem úgy értettem a szájhőst hogy a teljesítményével. Hanem úgy hogy mire esetleg oda kerülne a dolog hogy mondjuk találkoznánk, addigra eltűnik.
Amúgy szerintem teljesen mindegy melyik oldalról történik az ismerkedés.
Nekem 1kapcsolatom lett innen lassan 2éve.
A mai napig szeretjük egymást és a jövőnket tervezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!