Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik a párotok popóját markolásszátok, csapkodjátok, ti perverzebb dolgokat is csinálnátok vele? Így utaltok erre vagy csak simán tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Barátnőm szokta markolászni, meg néha rácsap egyet.2021. aug. 19. 15:08
1/7 anonim válasza:
Nem, attól hogy fogdosom és csapkodom nem szeretnék turkálni benne.
2/7 anonim válasza:
Szeretem markolászni, főleg szex közben még jobban magamba húzni, de ennyi. Nem nyúlnék bele és társai.
3/7 anonim válasza:
Nem, ez ennyiben megáll. Szerintem jó a feneke a páromnak, de sose nyúlnék bele semmiféle módon.
4/7 anonim válasza:
Semmire nem utalok vele.
Szex közben azért szoktam megmarkolni, mert így ösztönzöm, hogy még mélyebbre hatoljon belém
Annyira várom már, mikor lesz ennek az anális-agybajnak vége…
5/7 Lachesys válasza:
Amint látod, a legtöbben nem, de én imádok prosztatamassazst adni és egy strap onnal jól megrakni a pasim. Csak utóbbitól már O szokott megijedni:D
6/7 anonim válasza:
Exemnek iszonyat jó segge volt, imádtam markolászni. A prosztata masszázst általa tanultam meg, de nem kifejezetten azért, mert jó segge volt 😃
7/7 anonim válasza:
#4-es! Nem hallottad még, hogy a s*gg az új p**ci? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!