Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szereti ha strandon, vagy hiányos öltözetben megnézik a párját?
Figyelt kérdés
Akár nagyon feltűnően2021. aug. 19. 14:26
1/9 anonim válasza:
Az én barátom nem szereti.
Az utcán is simán beszól bárkinek ha észre veszi hogy jobban megnéz
2/9 anonim válasza:
Annyiból tetszik, hogy másnak is bejön a csajom... De azért mikor valaki már sokáig és férfi szemmel nézi azért annak beszólok
3/9 anonim válasza:
2 Mi az hogy "férfi szemmel nézi"?
4/9 anonim válasza:
tetszik, hadd nezzek csak. felizgat
5/9 anonim válasza:
Engem kulonosen felizgat. Strandon tangat hord es akkor nagyon gyakori. De az is izgat, ha meglatnak vagy meghalljak a baratnom nyogeset szex kozben. Akar a barati tarsasag
7/9 anonim válasza:
Én imádom! Jó érzéssel tölt el, ha látom másokon, hogy kívánják a barátnőm, aki az enyém. :)
8/9 anonim válasza:
Én sem mondanám, hogy különösen zavar. Inkább büszkeséggel tölt el. Nézni lehet, nekem is van szemem.
9/9 anonim válasza:
A párom az utcán nem hiányos öltözetű, de látványos jelenség. Nekem eleinte tetszett, hogy másnak is tetszik, aztán más szintre "emeltük" a dolgot, de ez egy másik témakörbe tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!