Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pl Ha a lány lovagol és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pl Ha a lány lovagol és megfordul azt már más pozíciónak hiszitek?

Figyelt kérdés
Valaki mondta hogy o 15 pozba szexel minimum, ha picit valtoztatsz a szogon az nálam meg ugyanaz
2021. aug. 19. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha megfordul és úgy lovagol az szerintem más póz. De a 15 póz hülyeség, talán igénye sincs a csajoknak, hogy ennyit ugráljanak. Max azért tudom elképzelni, mert mindegyik pózban 20 másodpercig bírja a pasi 😂
2021. aug. 19. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szemben van a csaj a férfival, meg amikor háttal van, de mind kettőben lovagol, akkor az már kettőnek számít szerintem is. Az szemben lévő az a lovagló, a háttal az pedig a fordított lovagló póz. De ez a 15 kamu, persze lehet, hogy néha összejön annyi, de mindig biztos hogy nem. Az már a legtöbb nőnek kényelmetlen, és fáj.
2021. aug. 19. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Angolul reversed cowgirl, magyarul nem tudom mi a "helyes" kifejezés rá.
2021. aug. 19. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:
De Mondjuk misszibol elfordítod kicsit, hogy az egyik lába lent legyen másik meg függőleges, pl az tényleg egy 😄
2021. aug. 19. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Fel se tudok hirtelen 15 pózt sorolni, amit rendszeresen használunk. Egy átlagos 20 perces menet alatt ilyen 3-5 póz bőven elég. 15 nagyon sok, nagyon kapkodós. Ha hosszabb a menet, még akkor sincs ennyi. Lehet, hogy van, aki tényleg túlkompikálja, és mindent elnevez. Mondjuk amit írtál, az határ eset, lovagló - fordított lovagló. De igazából mindegy, nem is számolni kell, hanem élvezni.
2021. aug. 19. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!