Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire tudja a szájába venni a párja farkát? 8-10 cm-nél több sikerül? Ha igen, hogyan? Írjatok kort is.
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 17:53
1/13 anonim válasza:
A pasimé 12 cm-es.Tövig be tudom kapni.
3/13 anonim válasza:
A barátnőm leerőszakolja a torkán mind a 18 centit, igaz, hogy utána amikor kiengedi eléggé kapkod a levegő után...
6/13 anonim válasza:
13 centit tudok kb. teljesen bevenni
7/13 A kérdező kommentje:
Lányok, hogy csináljátok ezt??? Van rá esetleg vmi technika?
Én a 8-10 cm-nél többet nem tudok elképzelni, hogy menne... :-(
2021. aug. 18. 18:47
8/13 anonim válasza:
Nekem semmi technika nincs benne, kinek mennyire érzékeny a garat reflexe.
9/13 anonim válasza:
Mostani barátnőm eleinte úgy a félig tudta bekapni. Utána jó sokat gyakorolta egyre beljebb és beljebb ment neki. Mostmár simán lemegy neki tövig és úgy dughatom is 10-20 másodpercig. :)
Szóval gyakorlás és türelem, idővel egyre jobban megy majd ha téged is izgat a dolog
18-19 cm körül vagyok.
10/13 anonim válasza:
Na ilyenkor jó a kis pénisz, enyém kb 13 cm de még egy kezdő is lazán bekapja tövig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!